Meditatie

Herbal-medicine-dropper-bottle-with-herbs-and-flowers-130944251
Als je veel in je hoofd zit en moeite hebt om te ontspannen, kan meditatie je helpen om weer in contact te komen met je lijf en met de rust die onder alle gedachten zit. Mediteren en ontspannen is makkelijker dan je denkt. Het is bewezen dat mediteren de gezondheid bevordert, het immuunsysteem versterkt, het slaappatroon verbetert en een positieve invloed heeft op je stemming.

Wil jij ervaren hoe heerlijk het is om te ontspannen?

Je kunt elke vrijdagavond van 18.30 – 20.00 uur meedoen aan een geleide meditatie. Anka Blankendaal neemt je mee op een meditatieve reis naar jouw innerlijke rust en laat je een diepe ontspanning ervaren. Je kunt kiezen of je wilt zitten of liggen en je hoeft zelf helemaal niets te doen.

De deelnemers ervaren al na een paar keer een duidelijke verbetering van spanningsklachten. Ze krijgen meer inzicht in gedachtepatronen die spanning oproepen en leren hier beter mee om te gaan.

Bijdrage is €10,00 per keer.

Als je liever één op één wilt ervaren hoe het is om te mediteren of als je een meditatieve reis wilt maken om te onderzoeken wat jou blokkeert, dan kun je een afspraak maken voor een consult. Het is bijzonder helend om te ervaren hoe stil het van binnen kan zijn. In deze stilte hoor je beter wat je lichaam je probeert te vertellen.

Reageren is niet mogelijk