CEASE therapie

Herbal-medicine-dropper-bottle-with-herbs-and-flowers-130944251
Steeds vaker krijgen kinderen de diagnose ADHD, ADD, Asperger of een andere Autistisch Spectrum Stoornis. Het is nog niet helemaal duidelijk waar deze explosieve stijging door wordt veroorzaakt. Wel is duidelijk dat de kinderen in deze tijd worden blootgesteld aan een flink aantal gifstoffen. Behalve vervuilende stoffen in het milieu en pesticiden, krijgen kinderen meer dan vroeger medicijnen voorgeschreven zoals antibiotica, vaccinaties, neusspray, puffertjes en corticosteroïden. Bij gevoelige kinderen kan het zenuwstelsel moeite hebben om al deze gifstoffen te verwerken. Eerst zal het lichaam proberen deze gifstoffen uit het lichaam te drijven door het produceren van koorts, snotneuzen, oorloop en diarree. Maar als we deze symptomen onderdrukken met medicijnen, kan het zenuwstelsel blokkeren met autisme als gevolg. Deze blokkade is soms terug te draaien. Het blijkt dat veel kinderen genezen als we het lichaam helpen om deze gifstoffen uit te scheiden. Daarbij wordt het immuunsysteem ondersteunt met voedingssupplementen.

De CEASE therapie is ontwikkeld door Dr Tinus Smits, homeopathisch arts. Meer informatie vindt u op www.cease-therapie.nl
Anka Blankendaal is gecertificeerd CEASE behandelaar. Als u vragen heeft over de CEASE therapie, neem dan gerust contact met haar op voor een persoonlijk advies.

Reageren is niet mogelijk