Acupunctuur

Acupunctuur is een traditionele Chinese behandelwijze met een eeuwenlange traditie. Met veilige en effectieve methodes kunnen uiteenlopende klachten behandeld, maar ook worden.

De behandelaars van acupunctuurpraktijk Pinksterboer bieden u hun vakkennis op het gebied van de subtiele Japanse Toyohari acupunctuur, de kindvriendelijke Shonishin kinderacupunctuur, de klassieke Chinese acupunctuur en de Chinese kruidengeneeskunst. Er wordt gewerkt vanuit uitgebreide analyse van uw klachten en uw gezondheidstoestand. Wij garanderen voldoende tijd en de persoonlijke aandacht die voor een optimaal resultaat essentieel is.

Wilt u meer weten? maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsconsult, waarin we uitleggen wat acupunctuur voor de behandeling van uw klachten kan betekenen.

De behandelaars van acupunctuurpraktijk Pinksterboer zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA).

 

Een groot deel van de kracht van TCG schuilt in het voorkomen van ziekte en klachten. Een acupuncturist of shiatsutherapeut kan u bijvoorbeeld uitstekend adviseren over uw levensstijl of uw voeding, of u helpen om goed door een drukke of zware periode heen te komen. Zo is ook regelmatige beoefening van tai-chi of qigong een uitstekende manier om gezond van lichaam en geest te blijven.

Reageren is niet mogelijk